Air Force 1’s die kleur aan het leven geven

Drie van die
Air Force 1’s die kleur aan het leven geven

Nike heeft met de Air Force 1 de meest verkochte sportschoen van de wereld geproduceerd. Hoe deze schoen zo’n classic werd kun je lezen in Drie van Die: Klassiekers met een reden. Nike komt ieder jaar met nieuwe kleurencombinaties, samenwerkingen, materialen of andere bijzonderheden voor de Air Force 1. Om die reden hebben we vandaag drie kleurrijke opties voor je uitgezocht! Klaar voor? Komt ie!

1. Nike Air Force 1 ’07 Premium

Nike air force 1 premium kleur

Deze Air Force 1 is anders. Dat valt meteen op. Onverwachtse lijnen breken de schoen op een nieuwe manier. De bekende swoosh maakt plaats voor een mini swoosh wat de schoen subtiel en clean maakt. De ‘wheat’ frontlabel en backpanel met een daarin rode geprinte Nike logo’s past perfect bij de gele neus en rode sidepanels. Gooi al deze kleuren in een complete outfit en opvallen is gegarandeerd! Haal ze hier!

2. Nike Air Force 1 Low – Blue

Donkerblauwe nike af1 laag

Mocht je kleur toe willen voegen aan je outfit maar je wil het niet te schreeuwerig hebben dan is deze schoen perfect. De primaire kleuren zijn subtiel aanwezig met blauw als hoofdkleur. Dat maakt de schoen rustig met een in het oog springend detail. Het kleurrijke sidepanel en de tong tag doen denken aan schilderwerk van Mondriaan. De mini swoosh vergezeld zijn grote broer op de zijkant van de schoen. Hebben? Hier moet je zijn.

3. Nike Air Force 1 ’07 LV8

nike air force 1 geel met andere swoosh

Deze laatste springt verreweg het meest in het oog. Deze schoen is knalgeel met een olie/spiegelende swoosh. Maar dat is niet alles, deze schoen bevat meerdere swooshes! Mocht je ’s ochtends een half uur nodig hebben om te beslissen welke sneakers je aan wil, dan zijn deze schoenen wellicht niet geschikt vanwege de extra keuze. Hou je van afwisseling? Dan is dit jouw schoen! Bestel hem hier.