Bulky shoes – FILA editie

Drie van die
Bulky shoes – FILA editie

FILA heeft de afgelopen jaren een zeer prominente plek ingenomen in de sneakercommunity. Hun fashion zie je tegenwoordig overal nadat ze jaren van de radar waren. Van origine is FILA een Italiaans bedrijf maar inmiddels is het bedrijf in handen van Zuid-Korea. In 2007 werd het bedrijf overgenomen en werd daarmee in één klap het grootste Zuid-Koreaanse sportmerk ooit. FILA heeft al sinds de jaren 80-90 een stempel gedrukt op streetfashion. Je vasthouden aan bepaalde kleuren en je logo groot en veelvuldig in beeld brengen. Daaraan herken je de FILA stijl. Daarnaast heeft FILA een enorme impact gehad op de recente ‘dad shoe‘ ontwikkeling. Vandaar dat we een nieuwe ‘Drie van die’ hebben vandaag. Bulky shoes!

1. FILA Disruptor Logo – Whitefila disruptor logo white

De FILA Disruptor sloeg een enorme krater in de dad shoe trend. De witte bulky schoen doet het zeer goed en heeft meerdere releases gehad inmiddels. Deze variant huisvest een ‘strip’ met daarop het logo dat doet denken aan de tape sweaters van onder andere Nike en Daily Paper. Het rode deel in de midsole en de kenmerkende shark teeth zool in grijs maakt deze schoen lekker gevarieerd. Haal ze hier!

 

2. FILA Spaghetti Low – White

Fila spaghetti low gum white gym

Deze sneaker van FILA doet denken aan de klassieke adidas en Reebok schoenen. Met de gumzool en witte bovenkant heeft deze sneaker een hoog ‘gymschoen’ gehalte maar dankzij de kenmerkende veters en futuristische upper heeft deze schoen toch iets zeer moderns. Ze zijn perfect te combineren met een lichte spijkerbroek en blote enkels. Nieuwsgierig naar deze kicks? Check ze na de klik.

 

3. FILA Ray – White

Fila ray low women white red blue
Hou je van dad shoes maar vind je de Disruptor nét wat te bulky? Dan is de FILA Ray een prima optie voor jou. De stand van de schoen doet denken aan een cleanere en een meer rustige variant van de Balenciaga Triple S. Zwierige banen met rood en blauw, de kenmerkende kleuren van FILA, geven deze schoen een elegantie die bij de andere dad shoes ontbreekt. Combineer deze kicks met een wit shirt en simpele jeans en je bent helemaal ready to go. Scoor deze kicks hier en catch some rays!