Drie van die: adidas blijft bij de tijd in 2020!

Drie van die
Drie van die: adidas blijft bij de tijd in 2020!

Het Duitse schoenenmerk is naast Nike en Air Jordan de grootste op de wereld. Wist je dat oprichter Adolf ‘Adi’ Dassler (ja echt.) van origine met zijn broer de schoenenfabriek startte? Totdat ze ruzie kregen tijdens de Tweede Wereldoorlog en zijn broer een eigen merk begon genaamd Puma. Wat broederlijke rivaliteit teweeg kan brengen he! Toen stond adidas nog bekend als sportschoenen fabrikant. Tot 1986! Toen tekende het merk een endorsement deal met Run-DMC. Tegenwoordig is adidas van alle markten thuis en zijn hun kicks alles behalve ouderwets. Vandaag in drie van die: adidas blijft bij de tijd in 2020!

1. adidas OZWEEGO Tech Cloud

ozweego adidas tech

Om met de deur in huis te vallen. De adidas OZWEEGO Tech Cloud is een model dat stamt uit 1996 maar door de jaren heen steeds verder is gemoderniseerd. Volgende de recente dad-shoes trend past deze schoen perfect in het huidige straatbeeld. In de grafisch ontwerp wereld zien we tegenwoordig regelmatig een kleurverloop, ook wel gradiënt genoemd. Dit verloop zie je terug op deze colorway van de schoen die van donkerrood naar lichtrood gaat. Bestel hem hieronder!

adidas OZWEEGO Tech Cloud White

adidas OZWEEGO Tech Cloud White

EG0550
Verkrijgbaar bij 0 winkel
€79.99

 

2. adidas Supercourt RX Clear Pink

supercours Adidas clear pink roze

Ook de adidas Supercourt is een model dat meer dan 50 jaar terug gaat in de tijd maar in de loop der jaren steeds verder is gemoderniseerd. Van origine een leren tennisschoen maar tegenwoordig net zo goed een fashion statement als een sportschoen. Met een bulky zool en haar RX toevoeging zijn deze kicks helemaal ready voor 2020. Ben je op zoek naar een schoen met zachte pasteltinten? Dan is dit jouw ding! Check ze hier:

adidas Supercourt RX Clear Pink

adidas Supercourt RX Clear Pink

FV0852
Verkrijgbaar bij 0 winkel
€

 

3. adidas Falcon Icey Pink

adidas falcon

De adidas Falcon is een nieuwe model uit de adidas stal. Ze zijn geïnspireerd op hardloopschoenen en trends uit de jaren 90. De dikke witte mid-sole van deze kicks doet ons denken aan de Fila hype van vorig jaar. Dankzij de stevige mid-sole lopen deze sneakers luchtig en relaxt. Kortom: met deze schoenen hoef je je niet druk te maken! Waar je ze voor de laagste prijs kunt bestellen vind je hieronder:

adidas Falcon Icey Pink Clear Mint (Women’s)

adidas Falcon Icey Pink Clear Mint (Women’s)

FX7196 - Uitgekomen op 06-05-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€232.00