Drie van die: Happy Air Max day everyone!

Drie van die
Drie van die: Happy Air Max day everyone!

Happy Air Max day everyone! Vandaag is de internationale dag om te celebreren dat je graag op lucht loopt. 30 jaar geleden kwam de Air Max 90 uit en de afgelopen jaren zijn er talloze nieuwe modellen en innovaties bijgekomen op Air Max gebied. Tijd voor ons om daar wat hoogtepunten van uit te lichten. Om die reden lees je vandaag in Drie van die: Happy Air Max day y’all!! Loop jij binnenkort op nieuwe kicks? Check ze hieronder:

1. Nike Air Max 270 React Multi

Nike Air Max 270 react

Tijdens Air Max day is er altijd aandacht voor old school Air Max modellen. De AM 90 en AM 1 zijn verreweg het meest bekend maar de afgelopen jaren heeft Nike ook meer dan genoeg tijd en geld geïnvesteerd in nieuwe Air Max modellen. Zo ook de Air Max 270 React. Binnenkort zien we zelfs een samenwerking met Travis Scott voor dit model. Hype genoeg dus! Dit paartje? Felle kleuren en een zool waarmee je op wolkjes loopt. Perfect voor de lente! Kopen?

 

2. Nike Air Max 97 University Red

Nike Air Max 97 red ruby Skepta

In, drie keer raden welk jaartal, 1997 bracht Nike de Air Max 97 uit. De schoen heeft de afgelopen jaren een heuse opleving gekregen. De dad shoe trend in combinatie met de opkomst van grime-rap uit de UK en rapper Skepta die fan is van het model hebben de AM 97 een nieuwe boost gegeven. Fans van de klassieke Air Jordan 1 BRED zullen deze kicks ook waarderen. De overwegend zwarte schoen met subtiele ‘ruby’ rode details valt bij ons zeer in de smaak! Haal ze hier.

 

3. Nike Air Max 90 ‘Slide

slippers Nike Air Max 90 slide

Het laatste eerbetoon aan de Air Max van vandaag is iets bijzonders. Wil je naar de sauna, het strand of luister je alleen maar naar Hef maar fok je niet met adidas? Nike got your back met deze Air Max 90 ‘Slide‘. Speciaal voor het 30 jarig bestaan van de schoen heeft Nike de AM 90 omgevormd tot jawel: een paar slippers. Nog nooit kon je zo makkelijk in een nieuw paar Air Max stappen. Zien we jou hierop flaneren deze zomer? Let’s go!