Drie van die: lekker luchtig op maandag

Drie van die
Drie van die: lekker luchtig op maandag

De maandag is voor veel mensen een dag om op te starten. Na een weekend vol familie, vrienden en leuke dingen gaan mensen weer aan het werk. Ben jij iemand die de maandagochtend pittig vindt? Of spring jij fris en fruitig je bed uit, klaar voor de nieuwe week? Het is vandaag lekker weer, de zon schijnt en we gaan zomers weer tegemoet. We hoeven ons dus niet druk te maken. Daarom starten we deze week met een ‘Drie van die’: Lekker luchtig op maandag! Oftewel: drie keer een Nike Air schoen!

1. Nike Air Vapormax 360 – Grijs / BlauwNike Air vapormax 360

Alleen kijken naar deze schoenen geeft je al het gevoel dat je comfortabel loopt. De Vapormax staat al bekend door zijn grote luchtkussens onder de schoen en ongekende comfort. Bij de 360 variant gaat dit nog een stapje verder. De volledige zool, van voor tot eind, is gevuld met lucht. Wil je de maandag dus soepel beginnen dan zorg dat je deze kicks in huis hebt! Bestel ze hieronder:

Nike Air Vapormax 360 Spruce Aura

Nike Air Vapormax 360 Spruce Aura

CK9671-001 - Uitgekomen op 01-04-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€235

 

2. Nike Air Force 1 ’07 Lv8 – Wit

air force 1 07 nike white double air

Deze kicks zijn zeer geschikt voor mensen die houden van klassiekers maar het leuk vinden als er nét een gekke twist aan die klassieker zit. De Air Force 1 is misschien wel de meest succesvolle Nike sneaker ooit en aan vernieuwing is vandaag de dag nog steeds geen gebrek bij het swoosh merk. Dankzij de dubbele ‘AIR’ branding op de hak van de schoen en het tong label dat van boven tot onderaan de veters zichtbaar heeft de schoen echt iets unieks. Verder zijn ze strak en wit, ideaal voor iedere outfit dus! Je moet er even voor shoppen in het buitenland, maar kijk gerust hieronder. Dat wijst zich vanzelf!

Nike Air Force 1 ’07 Lv8 White

Nike Air Force 1 ’07 Lv8 White

CJ1379-100 - Uitgekomen op 01-06-2020
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 3 marketplaces
€494.66

 

3. Nike Air Max 95 ‘Era’ – Sail / Bosgroen

air max 95 era nike sail

Bovenstaande kicks hebben meer kleur dan haar twee voorgangers. Dat is meteen duidelijk. Voor wie op wolkjes wil lopen maar net wat meer uitstraling wil zijn deze schoenen perfect. Dankzij het bosgroen in combinatie met ‘sail’ wit neigen deze schoenen naar allerlei ‘Safari‘ colorways maar lijken ze meer gefocust op het bos dan op de Savanne. Ga je binnenkort naar safaripark de Beekse Bergen? Zorg er dan voor dat je deze schoenen hebt, dan pas je perfect in het plaatje!

Nike Air Max 95 ‘Era’ Sail/Forest Green/Electric Orange/New Green

Nike Air Max 95 ‘Era’ Sail/Forest Green/Electric Orange/New Green

CZ9723-100 - Uitgekomen op 14-08-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€175

 

CZ9723-100