Drie van Die: vakantiekicks voor in de zon

Drie van die
Drie van Die: vakantiekicks voor in de zon

Het is vakantietijd! Vorige week zouden de Zomerfeesten en de Nijmeegse Vierdaagse plaatsvinden en normaliter lopen we in deze periode iedere drie weken op een festival. Helaas niet deze zomer. Mensen organiseren mini-feestjes en we moeten steeds inventiever worden om onze outfits en kicks ook daadwerkelijk te delen met de buitenwereld. Via social media is leuk maar er gaat niks boven ‘the real deal’. Om die reden zie je vandaag in drie van die: vakantiekicks voor in de zon!

1. Nike Air Force 1 LV8 Utility

Nike Air force 1 elevate

De Air Force 1 blijft een classic, dat zal niemand verrassen. Nike is dan ook altijd bezig met innovatie en nieuwe ideeën rondom deze super schoen. Deze LV8 (lees: Elevate) Utility heeft een reflecterende swoosh die verzonken ligt in de schoen. De lus op de achterkant valt lekker op net als de Nike Air branding op de voorvoet. Kortom: een moderne bewerking van de altijd succesvolle witte Air Force 1 kicks. Let’s elevate those uptowns!

Nike Air Force 1 LV8 Utility ”White”

Nike Air Force 1 LV8 Utility ”White”

CV3039-100 - Uitgekomen op 01-01-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€327

 

2. Puma RS-X Puzzle

puma rsx puzzle

De afgelopen jaren is Puma erg lekker bezig. Naast het succesvol opnieuw uitbrengen van allerlei classics zoals de Puma Suede merken we dat het merk zich ook steeds meer richt op innovatieve modellen. Deze RS-X Puzzle is dan ook een puzzel van oude en nieuwe modellen. De bovenkant doet ons denken aan alle classic minimalistische modellen van het merk waarbij je aan de onderkant van de schoen meteen ziet dat er een moderne zool onder ligt. Nice he?

Puma RS-X Puzzle ”Puma White” 371570-05

Puma RS-X Puzzle ”Puma White” 371570-05

371570-03
Verkrijgbaar bij marketplaces
€372.00

 

3. Converse Chuck Taylor

converse all star

Voor iedereen die zich niet wil wagen aan allerlei maffe moderne trends hebben we ook iets in petto. De altijd klassieke Converse Chuck Taylor is een succesverhaal op zich. Deze kicks worden vaak alleen maar mooier naarmate ze meer versleten raken. Bij sommige sneakers staat slijtage gelijk aan ‘karakter’ krijgen. Deze kicks lenen zich ook perfect voor een eigen tie-dye project of andere custom mogelijkheden! Ze bestellen, dat doe je hieronder.

Converse Chuck Taylor All Star Classic Hi Wit

Converse Chuck Taylor All Star Classic Hi Wit

M7650C
Verkrijgbaar bij 17 winkels en 1 marketplace
€49