Nike Air Force 1 releases

Drie van die
Nike Air Force 1 releases

Zoals je kunt lezen in Drie van Die: Klassiekers met een rede is de Nike Air Force 1 de best verkochte sportschoen van de wereld. Om de Air Force 1 relevant te houden blijft Nike zoeken naar samenwerkingen, mogelijkheden en kleurencombinaties. Er zijn maar liefst drie verschillende colorways aangekondigd die alle drie dit jaar nog uitkomen. Welke dat zijn?

1. Nike Air Force 1 x Gore-Tex – White/Icy Blue

Nike Air Force 1 gore tex witGore-Tex is een materiaal dat wind- en waterdicht maar tegelijkertijd goed ademt. Producten die met Gore-Tex zijn uitgerust zijn bestand tegen alle omstandigheden en blijven comfortabel. De nieuwste AF1 samenwerking is bekleed met Gore-Tex materiaal en laat zich beïnvloeden door de Nike AF1 Duckboot en kent dezelfde grip verhogende zool. De Nike AF1 x Gore-Tex verschijnt deze herfst!
 

2. Nike Air Force 1 ‘Snakeskin’ – Dark brown

air force 1 low snakeskin nbaNike heeft liefde voor haar ambassadeurs. Menig NBA speler is liefhebber van het merk óf van een super stijlvolle garderobe. De gang van de spelersbus naar de kleedkamer is bij menig NBA team dan ook verandert in een modeshow. Spelers als LeBron James en PJ Tucker gebruiken deze momenten om de pers hun meest flamboyante outfit te laten zien. De AF1 Snakeskin is een ode aan deze momenten. Het is niet moeilijk voor te stellen dat deze schoen perfect past bij een ballin’ outfit. Release: de feestdagen van 2019!
 

3. Nike Air Force 1 ‘Skeleton’ – Black

zwarte nike air force halloweenAnatomisch verantwoorde schoenen, daar draait Nike haar hand niet voor om. Rond Halloween brengt Nike de Air Force 1 ‘Skeleton’ uit. Een icy zool en röntgen foto van een voet op de zijkant. Perfect voor je Halloween party! Het Nike logo op de tong heeft een scary sausje gekregen en de schoen bevat ook nog een glow in the dark verrassing. Nieuwsgierig geworden? Op 25 oktober komen ze uit!