Shine bright Nike a diamond

Drie van die
Shine bright Nike a diamond

Of het nou gaat om uptowns, een paar shelltoes of een paar all-stars. De all white colorway doet het altijd goed bij klassieke sneakermodellen. Vaak vormen deze kicks de basis voor een zieke custom of worden ze gebruikt om écht te shinen, als een diamant. Volledig witte sneakers worden vaak als statussymbool gezien. in de jaren 10 zag je dit bij rappers als Jay-Z, 50 Cent, Kanye west etc. Het kan natuurlijk altijd nóg meer over de top. De producer/rapper Dr. Dre draagt alléén witte Nike Air Force 1’s. Met volledig witte schoenen bega je geen misstap. Behalve als je met het huidige weer naar buiten gaat.

 

1.  Nike Air Max 97

nike air max 97

De Nike Air Max is al jarenlang een klassieker in de game. Er blijven nieuwe varianten van uitkomen. Zo heeft de Air Max 97 de laatste jaren weer een enorme impuls gekregen. Dankzij de opkomst van de ‘dadshoe’ en het veranderende modebeeld kun je met een Air Max 97 altijd indruk maken. Nog nooit op een schoen gelopen met een volledige Air zool? Dat is zeer de moeite waard, bestel ze hier.

2.  Nike Air Max 90

nike air max 90

In Nederland is de Air Max 90 ongekend populair. Van gabbers tot punkers en van hiphopliefhebbers tot aan moeders op het schoolplein. De Air Max 90 is overal. Vooral de gabber scene gaf de schoen een enorme impuls tijdens de jaren ’90. Ook streetbrand “Off White” heeft de Air Max 90 onder handen genomen. Wil je minder opvallen? Dan is dit volledig witte paartje een goede optie. Shine baby! Kopen? Hiero!

3.  Nike Air Force 1 mid 

Nike Air Force 1 white white uptowns

Dé klassieker. In New York heten ze Uptown’s. De Nike Air Force 1 is de bestverkochte sportschoen van de wereld en de eerste 20 jaar is er geen dollar uitgegeven aan marketing voor deze schoen. Graffitischrijvers, rappers, sportmerken, streetbrands en kunstenaars. Allemaal hebben ze ooit een collab gedaan met een Air Force 1. Deze ultieme klassieker van Nike sluit het rijtje af. Heb jij ze nog nooit gehad? Of is je huidige paar overleden deze winter? Scoor ze hier!