Ontwerp je eigen Nike Air Max 1 Premium NikeByYou

Kennisbank
Ontwerp je eigen Nike Air Max 1 Premium NikeByYou

In dit bericht laten wij je zien hoe je je eigen Nike Air Max 1 Premium kan samenstellen!

Via Facebook kregen we veel reacties op de schoenen die we dagelijks plaatsen; “ik wil deze hoe kom ik hier aan?”, “waar kan ik ze kopen?”. Veel van de schoenen die we plaatsen zijn custom nikes, dit betekend dat ze niet in de winkel te koop zijn! Door het volgen van onderstaande stappen stel je een eigen schoen samen, of je maakt de schoen uit ons voorbeeld na! TIP: Stel je schoen samen op een computer of tablet, op je mobiel krijg je een klein venster en is het lastig om te zien! Ontwerp je eigen Nike air Max!

Stap 1: Zoeken van de juiste schoen

Open de NikeByYou configurator op de juiste schoen, klik hier voor de configurator

nike-air-max-1-id-ontwerpen-design

Stap 2: Aanpassen van de schoen

Als je op de bovenstaande link hebt geklikt krijg je nu het juiste scherm te zien waarin je de schoen kan aanpassen. We werken met het aanpassen van boven naar beneden. Klik op het lipje onder de veter (tonque), je ziet het kleurenscherm, klik op Syntetic Leather en vervolgens op “White”. Het lipje van de schoen kleurt nu wit. Doe dit met de gehele bovenkant van de schoen behalve de veters en het logo. Zie onderstaand voorbeeld:

Stap 3: Aanpassen van het middengedeelte

We schieten al aardig op en de schoen begint al aardig op het voorbeeld te lijken. Nu gaan we het middengedeelte van de schoen aanpassen. Dit gedeelte heet de “Mudguard”. Kies vervolgens onder het kopje “Camo Jacquard” de meest linkse print en je schoen is exact zo geworden als het voorbeeld.

nike-kleur-materiaal-kiezen

Stap 4: Kiezen van je maat en bestellen van de schoen

Nu de schoen is samengesteld kan je de gewenste maat kiezen en de schoen bestellen. De schoen wordt speciaal voor jou gemaakt! Je hebt nu echt wat unieks en je hebt zojuist je eigen Nike air Max ontworpen!

Stap 5: Ben je tevreden?

Jouw unieke schoen is klaar! De unieke Nike sneakers zijn over het algemeen wat duurder dan gewone Nikes. Wil je een overzicht van alle Nike Air Max sneakers? Klik dan hier.