Adidas Crazy 1 sneakers

43 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#adidascrazy1

Onder de loep Adidas Crazy 1

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Crazy 1.

De Adidas Crazy 1 sneakers zijn super dikke basketbalsneakers die meteen duidelijk maken dat zij heersen op het court en de straat. De Sneakerbaron is fan en houdt wel van sneakers met dominante trekjes. De Adidas Crazy 1 sneakers zagen in het jaar 2000 voor het eerst het daglicht. Ze waren destijds revolutionair en zijn dat anno nu nog steeds. Net zoals dit geldt voor de andere leden uit de Crazy-familie, waar de Adidas Crazy BYW sneakers en de Adidas Crazy Explosive sneakers goede voorbeelden van zijn. Deze sneakers zijn een geduchte concurrent van de Air Jordan sneakers.

Het bovenwerk van de Crazy 1 sneakers is bijzonder stijlvol en sportief. Het ademende mesh zorgt voor verkoeling, ventilatie en droge voeten. Het licht elastische materiaal sluit goed om je voet en geeft je instant stabiliteit en support. De vetersluiting waaiert breed uit en ook dit draagt bij aan de uitstekende support die de schoen biedt. De versterkte hak zorgt ervoor dat je letterlijk stevig in je schoenen staat en helpt blessures voorkomen. Net als de Adidas Harden sneakers hebben deze sneakers een handig lusje aan de hiel dat het aantrekken van de schoen makkelijk maakt. De met textiel gevoerde binnenzijde voelt zacht en comfortabel aan. Het ergonomische voetbed speelt een belangrijke rol bij de vochtregulatie en is bovendien licht dempend. De demping van deze basketbalsneakers is natuurlijk responsief en vergelijkbaar met die van de Adidas Dame Lillard sneakers. Hoe meer energie je in je spel legt, hoe meer energie je terugkrijgt van deze sneakers. Fair deal toch? Dankzij het geprofileerde loopvlak beschik je over ultieme grip en wendbaarheid. De Adidas Crazy 1 sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor welke ga jij?