Pagina 1 van 1

Adidas Crazy Explosive sneakers

9 sneakers gevonden

Adidas Crazy Explosive

Oh oh oh, wat was de Baron blij toen hij voor het eerst de Adidas Crazy Explosive zag. De looks en de power spatten van deze schoen af en daar werd de Baron echt ook zelf een beetje “crzay explosive” van!

De Adidas Crazy Explosive is gemaakt om te heersen op het basketbalcourt. De sneaker straalt aan alle kanten uit dat hij, en niemand anders dan hij, de baas is. De schoen is uitgevoerd in een primeknit bovenwerk. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt daarnaast voor de meest optimale ventilatie die je je maar wensen kan. Het vetersysteem van de Crazy Explosive is net even anders dan het traditionele en zorgt ervoor dat de druk meer verdeelt wordt over de voet. Deze basketbalsneaker is licht van gewicht en dankzij de gepatenteerde Boost technologie geeft de schoen je dezelfde energie terug die je bij elke stap of sprong inzet.

De Baron is zo’n fan van de Adidas Crazy Explosive dat hij deze sneaker echt niet alleen op het basketbalveld draagt. Deze stijlvolle en stoere sneaker combineert namelijk ook heel goed met vrijetijdskleding. Check!