Adidas D.O.N. sneakers

182 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas D.O.N.

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas D.O.N..

Met zijn 1 meter 85 is Donovan Mitchel zeker niet één van de langste spelers van de Amerikaanse NBA basketbalcompetitie. Maar zijn spel is groots. Groots genoeg voor Adidas om hem te betrekken bij het ontwerp van hele dikke basketbalsneakers, de Adidas D.O.N. sneakers. De Sneakerbaron was er als de kippen bij en was één van de eerste die op deze sneakers te spotten viel. De Adidas D.O.N. sneakers zijn gemaakt voor het basketbalcourt, maar voelen zich ook op straat als een vis in het water. Deze sneakers hebben veel gemeen met de Adidas Harden sneakers en de Adidas Dame sneakers.

De D.O.N.'s hebben een comfortabele fit, dankzij het soepele, licht elastische bovenwerk. Doordat de schoen goed aansluit om je voet hou je feeling met het court en krijg je alle support van de D.O.N.’s die je nodig hebt. Jij vraagt, zij leveren. Extra ondersteuning en stabiliteit worden op maat geleverd door de versterkte hak. In de middenzool heeft Adidas gekozen voor Bounce-demping. Zoals het hoort bij moderne sneakers als deze, is deze demping responsief. Net zoals dit het geval is bij de Adidas Dam Lillard sneakers. Het visgraatprofiel in de loopzool voorziet in optimale grip, ook bij onverwachte en explosieve bewegingen. Stay ahead in the game met de Adidas D.O.N. sneakers.