Adidas D Rose sneakers

129 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas D Rose

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas D Rose.

Met zijn 1 meter 91 is Derrick Rose zeker niet de langste speler in de Amerikaanse NBA. Maar hij behoort absoluut tot één van de beste spelers van deze loodzware basketbalcompetitie. Het is dan ook niet meer dan terecht dat Adidas deze speler eert met eigen basketbalsneakers, de Adidas D Rose sneakers. De Sneakerbaron is groot fan van Derrick en natuurlijk ook van deze dikke sneakers. De Adidas D Rose sneakers staan op elk court hun mannetje, dus ook op het streetcourt. Net als de Adidas Harden sneakers en de Adidas Dame Lillard sneakers dus.

De D Roses dwingen onmiddelijk respect af en dat geeft jou gelijk een voorsprong. En die geven deze sneakers uiteraard niet meer uit handen. Het moderne bovenwerk van de schoen is een fraaie mix van materialen. Natuurlijk is het soepele en ademende mesh in het upper verwerkt. Hierdoor blijven, ook in het heetst van de strijd, je voeten koel en droog. Omdat stabiliteit en support mega belangrijk zijn, zijn deze sneakers uitgerust met laterale ondersteuning bij de middenvoet en hiel. De schacht van de schoen is comfortabel en sluit strak om je enkels. Ook dit draagt bij een de uitstekende support van de schoen. Een met textiel gevoerd inner en een ergonomisch voetbed zorgen voor het nodige comfort aan de binnenzijde. Of je nu gaat basketballen of hardlopen met bijvoorbeeld je Adidas Swift Run sneakers of Adidas NMD sneakers, je kunt niet zonder goede demping. De demping in de Adidas D Rose sneakers wordt verzorgd door de Lightstrike-technologie die in de tussenzool is verwerkt. Oh ja, vanzelfsprekend is deze demping responsief. En hoe het zit met grip en wendbaarheid? Check het geprofileerde loopvlak op de rubberen buitenzool en je weet genoeg. Dik in orde dus!