Adidas Duramo SL Core sneakers

28 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Duramo SL Core

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Duramo SL Core.

De Adidas Duramo SL Core sneakers zijn sneakers die het je makkelijk maken. Want of je ze nu casual draagt, tijdens hardlopen, fitness of draagt als je een balletje trapt met je vrienden, ze zijn maar wat graag van de partij. En laat dit nu precies de sneakers zijn waar de Sneakerbaron zo dol op is. De Adidas Duramo SL Core lijken wat betreft veelzijdigheid en functionaliteit op de Adidas Puremotion sneakers, de Adidas Multix sneakers en de Nike React Element 55 sneakers.

Het bovenwerk van deze sneakers is gemaakt van gebreid mesh en synthetisch materiaal. Hierdoor ben je verzekerd van een goede pasvorm en luchtcirculatie. De normale vetering met asymmetrisch geplaatste veteroogjes draagt bij aan de goede fit van de Duramo SL Core's. De schoen geeft je uitstekende ondersteuning, waardoor je optimaal manoeuvreert en onverwachte zijwaartse bewegingen geen enkele uitdaging zijn. De Ortholite inlegzool pakt hierin zijn verantwoordelijkheid. Ook speelt deze een rol bij de demping van de schoen. Hoofdverantwoordelijk voor de goede responsieve demping is de Lightmotion-technologie in de middenzool. Schokken worden snel geabsorbeerd en omgezet in energie. Een zelfde responsiviteit ervaar je ook als je de Nike Revolution sneakers en de Mizuno Wave Emperor sneakers draagt. De rubberen loopzool is geprofileerd en berekend om je op elke ondergrond van maximale grip te voorzien. De Adidas Duramo SL Core sneakers willen er ook graag met jou op uit. Ben jij klaar voor deze veelzijdige dikke sneakers?