Adidas NY 90 sneakers

84 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas NY 90

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas NY 90.

De Adidas NY 90 sneakers combineren sportiviteit met een luxe uitstraling. De Sneakerbaron is gek op deze combi en daarmee dus ook gek op deze fraaie sneakers. De Adidas NY 90 sneakers zijn vooral bedoelt om casual te dragen. Het zijn sneakers die passen bij een relaxte levensstijl, want ze maken zich niet snel druk om iets. Met andere woorden, of je ze nu draagt naar school, je werk of wanneer je de stad in gaat met vrienden……de NY 90’s vinden het allemaal prima. Bijzonder aan deze sneakers is dat ze voor een groot deel van zogenaamd Primegreen materiaal gemaakt zijn. Dit is de benaming die Adidas geeft aan gerecyclede materialen van hoogwaardige kwaliteit. Je mag deze sneakers dan ook gerust duurzame sneakers noemen.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van leer. Dit soepele materiaal is tegelijkertijd stevig genoeg om goede support en stabiliteit te bieden. Het vetersysteem telt zes veteroogjes en draagt bij aan de uitstekende pasvorm van de schoen. De gewatteerde instap voelt heerlijk comfortabel aan en sluit goed rondom je enkel. De vrij dikke tussenzool is verantwoordelijk voor een prettige demping. De buitenzool is van rubber en laat je beschikken over een goede dosis grip. Wil jij ook sportief en tegelijkertijd stijlvol voor de dag komen? Dan kun je gewoon niet om de Adidas NY 90 sneakers heen.