Adidas Ozelia sneakers

91 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Ozelia

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Ozelia.

De Adidas Ozelia sneakers mag je gerust een opvallende verschijning noemen. Helemaal niet erg, want grijze muizen zijn er wel genoeg in het straatbeeld. De Sneakerbaron weet alle aandacht op zich gericht als hij er met zijn Adidas Ozelia sneakers op uit trekt. Hij geniet daar met volle teugen van en geeft hem een zelfde gevoel als wanneer hij zijn Adidas Kamanda sneakers of zijn Adidas Crzy Explosive sneakers draagt. Kun jij deze aandacht aan?

De Ozelia's hebben een heerlijke futuristische look, terwijl deze sneaker eigenlijk gebaseerd is op de jaren negentig die achter ons liggen. In deze sneaker komen heden en verleden dan ook samen en vormen zo een hele dikke sneaker. Het meest opvallende aan de schoen is natuurlijk die heerlijke chuncky zool. In deze zool is Adiprene demping verwerkt, zodat je altijd en overal beschikt over uitstekende responsieve demping. Je kunt deze demping vergelijken met die van de Adidas Duramo sneakers en de Adidas Supernova sneakers. Natuurlijk hebben deze sneakers je meer te bieden dan enkel en alleen dit. Laten we beginnen met het fraaie upper te benoemen dat bestaat uit mesh en leer. Dankzij de uitstekende ventilatie blijven je voeten droog, koel en fris. De instap van de schoen is licht elastisch en dat zorgt ervoor dat de schoen strak om je voet sluit. Hierdoor ervaar je direct een flinke dosis support. Doordat de schoen strak sluit dringen vocht vuil niet tot nauwelijks door tot het inner. En in dit inner tref je veel comfort aan. Het ergonomische voetbed en de voering van textiel zijn hier goede voorbeelden van. Kijken we tot slot naar de rubberen loopzool en dan zien we dat het profiel designed is om je van maximale grip te voorzien. Met de Adidas Ozelia sneakers perform je maximaal, of dat nu in de sportschool, tijdens hardlopen of gewoon op straat is.