Adidas Rod Laver sneakers

35 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Rod Laver

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Rod Laver.

De Adidas Rod Laver sneakers zijn een eerbetoon aan Rod Laver. Deze tennislegende uit de jaren zestig van de vorige eeuw was een fenomeen met een geheel eigen stijl. De Sneakerbaron is groot fan van Rod en van deze sneakers natuurlijk. Ook de Adidas Rod Laver sneakers zijn een fenomeen en hebben een eigen stijl. Het stijlvolle bovenwerk heeft een bijzonder luxe look en feel. Dit komt door het gebruik van leer, mesh en suède. De vetersluiting telt maar liefst 8 veteroogjes en laat jou bepalen wat voor jou de optimale fit is. De neus is versterkt, omdat dit nu eenmaal een plek is die gevoelig is voor slijtage.

Het stikwerk op het bovenwerk van de Rod Laver’s is fraai om te zien en voegt nog meer klasse toe. In de dikke middenzool, die je een goede demping laat ervaren, is op fraaie manier Adidas branding aangebracht. De schoen draagt zeer comfortabel, wat voor rekening komt van de uitneembare inlegzool en de gevoerde schacht. De rubberen loopzool is slijtvast en mede daardoor duurzaam. De Adidas Rod Laver sneakers zijn sneaker die bij uiteenlopende kledingstijlen passen. Zo draag je ze net zo makkelijk casual, als onder een moderne zakelijke outfit. Makkelijk toch?