Adidas SL Andridge sneakers

38 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas SL Andridge

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas SL Andridge.

De beste omschrijving voor de Adidas SL Andridge sneakers? We vroegen het de Sneakerbaron en die omschrijft ze als ‘dikke retrosneakers met een speels karakter’. Een omschrijving waarin we ons prima in kunnen vinden. De Adidas SL Andridge sneakers zijn niet zozeer sneakers waarmee je gaat sporten (enkele modellen uitgezonderd). Het zijn sneakers die vallen onder de noemer ‘streetwear’ en de straat is dan ook de plek waar zij zich helemaal thuis voelen.

De schoen heeft een upper dat gemaakt is van nylon, dat bijdraagt aan de uitstekende fit van deze sneaker. Het model verwijst met een kwinkslag naar de jaren zeventig van de vorige eeuw. De schoen weegt niet zo veel en dat komt het loopcomfort uiteraard alleen maar ten goede. Het ‘inner’ van de schoen is gevoerd met textiel, zodat het ook met het draagcomfort dik in orde is. De dikke foamzool voorziet in een goede demping, die de schokken van de stappen die je zet snel en efficiënt afvoert. De SL Andridge’s zijn ideale sneakers om ook eens casual te dragen naar je werk, bijvoorbeeld op casual Friday. Maar voor het zover is, moet je nog slechts één ding doen…..een keuze maken uit één van de vintage colorways van de Adidas SL Andridge sneakers.