Adidas Supernova sneakers

69 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Supernova

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Supernova.

Wat een heerlijke runners zijn dit toch. Over welke sneakers de Sneakerbaron het heeft? Over de Adidas Supernova sneakers natuurlijk. Deze sneakers hebben alles waar het hart van een atleet sneller van gaat kloppen. Laten we de Adidas Supernova sneakers snel van dichterbij onder de loep nemen. Wat natuurlijk direct opvalt, is het gestroomlijnde sportieve model van deze sneaker.

De Supernova’s zijn gemaakt voor actie en staan simpelweg te popelen om je te laten zien en ervaren wat ze je allemaal te bieden hebben. Het bovenwerk van de schoen bestaat voor het grootste deel uit ademend mesh. Het klassieke vetersysteem draagt bij aan de uitstekende fit en telt vijf veteroogjes. De schoen geeft je veel support en draagt zeer comfortabel. De gevoerde instap en het ergonomische voetbed zijn hier slechts twee voorbeelden van. De schoen laat je over een ongekend goede demping beschikken. In de hiel van de schoen tref je namelijk de responsieve Adidas Boost technologie aan en ter hoogte van de voorvoet vind je Adidas Bounce demping. Grip en wendbaarheid worden verzorgd door de rubberen, geprofileerde buitenzool. Hou er bij het bestellen van de Adidas Supernova sneakers wel rekening mee dat je ze één maatje groter bestelt dan je gangbare schoenmaat.