Pagina 1 van 61Volgende

Adidas sneakers

3809 resultaten

Adidas sneakers

De Baron is een groot fan van het merk Adidas. Dit Duitse merk heeft een groot assortiment aan sport -en vrijetijdskleding. Maar de aandacht van de Baron gaat natuurlijk uit naar de Adidas sneakers!

Adidas is dus zoals gezegd een van origine Duitse onderneming. Aan de oprichting van het merk ligt een heuse broedertwist ten grondslag. Adolf en Rudolf Dassler waren in 1920 gebroederlijk samen een schoenenfabriek begonnen. De Tweede Wereldoorlog dreef de broers uit elkaar en ze gingen elk hun eigen weg. Adolf Dassler richtte het merk Adidas op en werd al snel een merk van naam. Wereldwijd is dit merk geliefd bij miljoenen mensen. Amateursporters, maar ook de absolute topatleten laten zich graag zien in sportkleding en footwear van Adidas. Aan de drie schuin aflopende strepen herken je direct een “Adidas”. Ook het bladvormige logo is wereldwijd bekend en staat voor kwaliteit en design. De sneakers van dit merk zijn altijd vernieuwend en bieden je te allen tijde optimaal draag -en loopcomfort.

De Baron volgt Adidas op de voet. Hij is er dan ook altijd als eerste bij om de laatste nieuwtjes en de nieuwste modellen sneakers van dit merk met jou te delen!