Air Jordan 19 sneakers

19 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan 19

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan 19.

Bam! Daar zijn de Air Jordan 19 sneakers. De Sneakerbaron was met stomheid geslagen toen hij deze sneakers voor het eerst zag. Het duurde niet lang voor hij weer wat uit kon brengen en de eerste woorden die hij mompelde waren: “Die moet ik hebben!” En dat is niet zo gek, want elke Air Jordan liefhebber wil deze sneakers in zijn collectie hebben. De Air Jordan 19 sneakers werden in 2004 uitgebracht. Designer Tate Kuerbis tekende voor het ontwerp en kreeg hierbij hulp van drie andere topdesigners van Nike.

Het resultaat mag er zijn, aangezien het toch elke keer weer een uitdaging is om een nieuw model onder dit label te ontwerpen. De ‘19’ is een dikke sneaker en behoort tot de lichtste Jordan’s ooit. Dit komt doordat er in het bovenwerk van de schoen gebruik is gemaakt van Tech Flex materiaal. Niet alleen is dit erg licht, maar ook stevig en ademend. De Phylon tussenzool draagt bij aan het loopcomfort van de schoen. In combinatie met Zoom Air demping, die over de hele lengte van de schoen is aangebracht, ervaar je een ongekend goede demping. Een absolute meerwaarde als het er om gaat op het court. Ondanks het lichte gewicht van de schoen zijn zaken als steun en grip goed verzorgd. Ook de wendbaarheid is top en dat kan het verschil maken tussen winnen of verliezen. De Air Jordan 19 sneakers zijn zowel in hoge als lage modellen verkrijgbaar.