Air Jordan 20 sneakers

127 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan 20

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan 20.

Het is 2005, een jaar waar de Sneakerbaron lang naar uit heeft gekeken. Het is dan namelijk twintig jaar geleden dat de eerste Air Jordan werd uitgebracht. Dat vraagt natuurlijk om een jubileum editie en die is er dan ook gekomen in de vorm van de Air Jordan 20 sneakers. Wachten is niet bepaald het sterkste punt van de Sneakerbaron. Gelukkig werd zijn wachten beloond, want het is Nike weer gelukt om met een hele dikke sneaker voor de dag te komen. De Air Jordan 20 sneakers zijn ontworpen door Tinker Hatfield, een topdesigner waar vaker een beroep op is gedaan door het merk. Tinker heeft er weer een heel eigen sneaker van weten te maken.

Er is veel aandacht gegeven aan het comfort van de schoen. Zo is de ‘20’ uitgerust met een ademende voering van textiel die zacht en prettig aanvoelt. De ondersteuning van de middenvoet is in dit model geïntegreerd in de middenzool. Extra steun wordt verkregen door de enkelriem, die je naar wens strak kunt trekken. Het vetersysteem wordt verborgen door een band die over de veters heen sluit. Als er iets fenomenaal moet zijn aan een ‘Jordan’, dan is het wel de demping. Missie geslaagd, want de Podular vering vangt al je sprongen en stappen moeiteloos op. De loopzool heeft een visgraatpatroon en zorgt voor grip, zowel on als of court. Fraaie sneakers hoor, die Air Jordan 20 sneakers!