Air Jordan Dub Zero sneakers

43 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#airjordandubzero

Onder de loep Air Jordan Dub Zero

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Dub Zero.

Toen Nike de Air Jordan range lanceerde kon zelfs de Sneakerbaron niet vermoeden dat deze range basketbalsneakers zo succesvol zou worden, dat er maar nieuwe modellen uitgebracht blijven worden. Helemaal niet erg, want de Sneakerbaron heeft alle modellen in zijn collectie en dat zegt alles over de dikke looks van deze sneakers. De Air Jordan Dub Zero sneakers vormen hierop dan ook geen uitzondering. Ook deze dikke basketbalsneaker is er weer eentje om in te lijsten. De Air Jordan Dub Zero sneakers hebben een leren upper, waardoor sportiviteit moeiteloos gecombineerd wordt met stijl. De uitstekende pasvorm van de schoen wordt mede door jou zelf bepaald, omdat je zelf regelt hoe strak je de veters (7-gaats vetersluiting) aantrekt.

De Dub Zero’s geven je maximaal support, iets waarmee je on court nu eenmaal niet zonder kan. Maar ook off court is dit een prettige eigenschap. De enkelpartij is goed beschermd, doordat deze verstevigd is. Bovendien is de kraag van de schoen gewatteerd, waardoor je daarnaast ook een comfortabele fit ervaart bij je enkels. Demping is minstens zo belangrijk als steun bij basketbalsneakers en is bij deze sneakers absoluut perfect dankzij de Zoom Air technologie. Draaien, afremmen en weer wegsprinten, dankzij de rubberen buitenzool met het juiste profiel is dit geen enkel probleem. Zo blijf je je tegenstander altijd een stap voor, zowel on court als off court. De Air Jordan Dub Zero sneakers hebben alles in huis wat je graag ziet in een dikke basketbalsneaker. Welke colorway wordt de jouwe?