Air Jordan Point Lane sneakers

21 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan Point Lane

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Point Lane.

Met de Air Jordan Point Lane sneakers dwing je onmiddellijk respect af. Niet alleen op het basketbalcourt, maar ook op straat. En dat is precies wat de Sneakerbaron zo waardeert in deze sneakers. Deze sneakers hebben wat dit betreft veel gemeen met de Air Jordan Delta sneakers en de Air Jordan True Flight sneakers. Iconische sneakers en de Air Jordan Point Lane sneakers zijn hard op weg om deze status te bereiken.

De Point Lanes zijn een ode aan verschillende andere AJ's. Check de kraag van de schoen maar eens. Je ziet dat deze geïnspireerd is op de Air Jordan 3 sneakers. Ook het voorgevormde hielstuk van de schoen is afgeleid van de AJ 3. De lederen overlays op het bovenwerk van de schoen zijn een duidelijke verwijzing naar de Air Jordan 11 sneakers. Ook de Air Jordan 6 sneakers doen een duit in het zakje. Zo is het stikwerk en de voorgevormde elastische tong (deels) afkomstig van deze sneakers. Ondanks de invloeden van drie verschillende Jordans hebben deze sneakers alles in huis om het op eigen kracht te redden. De schoen ziet er bijzonder fraai uit en is voorzien van alle moderne comfort en gemak. Check bijvoorbeeld eens die hele dikke Ma Air 200 unit onder de hak van de schoen. Deze levert je de best denkbare responsieve demping op, waardoor je hoger springt en schokken snel worden afgevoerd. Grip en wendbaarheid zijn gegarandeerd dankzij het gevarieerde profiel op de rubberen loopzool. De Air Jordan Point Lane sneakers worden maar wat graag ook jouw maatjes!