Asics Gel-Dedicate sneakers

55 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Dedicate

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Dedicate.

De Asics Gel-Dedicate sneakers staan volledig in dienst van jou en van jou alleen. Hoe kan het ook anders met zo'n naam? Deze sneakers zijn net als de Asics Gel-Game sneakers en de Asics Gel-Solution sneakers dikke tennissneakers. Maar neem ze ook gerust mee naar de sportschool of ga met ze de straat op. Doet de Sneakerbaron ook en dat vinden de Asics Gel-Dedicate sneakers geen enkel probleem.

Want eerlijk is eerlijk, met de Gel-Dedicate's mag je zeker gezien worden. Deze sportieve sneakers ziet er niet alleen pico bello uit, maar levert bovendien uitstekende prestaties. Dit begint al bij het fraaie upper dat onder andere bestaat uit het mesh en leer. Op de neus van de schoen zijn extra perforaties aangebracht, voor een nog betere ventilatie. Het zes oogjes tellende vetersysteem laat je zelf bepalen wat de voor jou ideale fit is. De tong en schacht van de schoen zijn gewatteerd, wat prettig en comfortabel aanvoelt. Onder de middenvoet heeft Asics de TRUSSTIC SYSTEM™-technologie ingezet, voor optimale wendbaarheid en support. Ook de versterkte hak doet wat stabiliteit betreft een duit in het zakje. Het uitneembare EVA-voetbed is ergonomisch vormgegeven en is licht dempend. De EVA-tussenzool is eveneens dempend, maar hoofdverantwoordelijk voor de fenomenale responsieve demping van de schoen, is natuurlijk de Gel-technologie. Deze technologie vind je ook terug in populaire Ascis hardloopsneakers als de Asics Gel-Kinsei sneakers en de Asics Gel-Sonoma sneakers. De buitenzool is gemaakt van slijtvast rubber en heeft een geprofileerd loopvlak. Dankzij dit profiel beschik je niet alleen over uitstekende grip, maar ook over goede wendbaarheid. De Asics Gel-Dedicate sneakers hebben een normale pasvorm, dus bestel ze gewoon in je reguliere schoenmaat.