Hi-Tec Shadow sneakers

80 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Hi-Tec Shadow

Kleuren, materialen en het verhaal van de Hi-Tec Shadow.

De Sneakerbaron is maar wat blij dat een aantal jonge designers zich het lot van het merk Hi-Tec heeft aangetrokken. Op bepaald moment zat dit merk op dood spoor en voegde het nauwelijks nog iets nieuws toe aan wat er al bestond. Maar dat is nu wel even anders en de Hi-Tec Shadow sneakers zijn hier een prachtig voorbeeld van. Deze sneakers zijn lekker sportief en stralen energie uit. De Hi-Tec Shadow sneakers brengen je in een positieve vibe. En wie wil dat nu niet?

In deze sneakers zie je duidelijk de hand van de jongere generatie designers. De lijnen zijn strak en eigentijds, maar met respect voor het verleden. Het bovenwerk van de Shadow’s bestaat uit ademende materiaal, genaamd mesh. De suède overlays op ditzelfde bovenwerk voegen een gezonde dosis stijl aan de schoen toe. Dit maakt het tot een sneaker die je tijdens verschillende gelegenheden en activiteiten kunt dragen. Over comfort niets dan lof. Zo voorzien de EVA en VIBRAM zolen je van een uitstekende demping. De binnenzijde van de schoen is met textiel bekleed, wat meer dan comfortabel aanvoelt. Reflecterende details maken de Hi-Tec Shadow sneakers helemaal af. Een ware must have voor de echte liefhebber!