Blauwe Hoka sneakers

145 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Hoka sneakers

Kleuren, materialen en het verhaal van Hoka.

Jean-Luc Diard en Nicolas Mermoud zijn (mede)oprichters van het merk Hoka One One, vaak afgekort tot Hoka. Naast kleding en accessoires. Zij hadden en hebben maar één doel voor ogen met hun sneakers en dat is jou die ultieme loopervaring bieden. De Sneakerbaron kan met een gerust hart zeggen dat ze hier ruimschoots in zijn geslaagd.

Hoka sneakers zijn innovatieve sneakers met een hoog loop- en draagcomfort. Het aanbod van dit merk varieert van hardloopsneakers tot trailsneakers tot sneakers die vooral bedoeld zijn om casual te dragen. De sneakers van dit merk hebben een dynamisch voetframe en een responsieve middenzool met een zachtheid van marshmallows. Klinkt vreemd? Absoluut, maar weet dat je je geen betere responsieve demping kunt wensen. Naast deze technische features besteden de designers van Hoke One One – zoals het merk – voluit heet, gelukkig ook veel aandacht aan de looks van de sneakers. Kies je voor Hoka sneakers dan weet je dus ook nog eens zeker dat je altijd goed voor de dag komt.