Jordan sneakers maat 19

114 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#jordan

Onder de loep Jordan sneakers

Kleuren, materialen en het verhaal van Jordan.

Jordan sneakers behoren, samen met de Nike Air Max sneakers en de Nike Air Force 1 sneakers, tot de meest populaire sneakers ter wereld. Jordan sneakers zijn in meerdere opzichten bijzonder. Ze zien er super dik uit, zijn innovatief en hebben basketballegende Michael Jordan achter zich staan. De Sneakerbaron is groot fan van deze Amerikaanse superster die basketbal naar een heel nieuw level getild heeft. Zijn sprongkracht was ongekend en sommigen beweerden zelfs dat hij kon vliegen. Zijn bijnamen? Air Jordan en His Airness. En met zulke bijnamen is het niet gek dat Nike bij je aanklopt met de vraag of er sneakers onder jouw naam op de markt mogen worden gebracht.

Het begon allemaal met de Air Jordan 1 sneakers die in 1985 werd uitgebracht. Destijds een revolutionaire basketbalsneaker en tegenwoordig een retrosneaker die gemaakt is voor de straat. De Jordans ontwikkelden zich in razend tempo tot een autoriteit en het submerk van Nike was definitief gevestigd. Niet langer als submerk, maar als een volwaardig eigen sneakermerk. Regelmatig worden er nieuwe modellen gelanceerd die altijd vernieuwend zijn. Hetzij qua looks, hetzij qua materialen, hetzij qua technologie. Goede voorbeelden van het innovatieve karakter van deze sneakers zijn de Air Jordan 12 sneakers en de Air Jordan Why Not sneakers. De sneakers van dit merk blijven altijd trouw aan basketbal en aan hun grote voorbeeld, Michael himself. Het loop- en draagcomfort van deze sneakers is uitzonderlijk goed. Demping, afwikkeling van de voet tijdens het lopen en stabiliteit, het is allemaal tot in de puntjes verzorgd. Jordans zijn in een groot aantal verschillende colorways en modellen verkrijgbaar. Een aantal sneakers wordt in gelimiteerde oplage uitgebracht en zijn mede hierdoor echte collector items geworden. Met Jordan sneakers kom je altijd en overal sportief en stijlvol voor de dag en geef je direct je visitekaartje af.