Kangaroos Ultimate sneakers

15 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Kangaroos Ultimate

Kleuren, materialen en het verhaal van de Ultimate.

Met de Kangaroos Ultimate sneakers weet je zeker dat je altijd goed voor de dag komt. De Sneakerbaron heeft deze sneakers al jaren en raakt er maar niet op uitgekeken. Niet zo vreemd, want het zijn hele sportieve en moderne sneakers met een licht eigenzinnig karakter. Heerlijk! Het upper van de Kangaroos Ultimate sneakers bestaat uit verschillende materialen. De neus en een gedeelte van de zijkant zijn gemaakt van het sterke mesh materiaal, dat bovendien zorgt voor een goede doorluchting. De andere materialen zijn leer en suède die, in de vorm van ondersteunende overlays, zorgen voor support. De vetersluiting is klassiek en laat het aan jou om te bepalen wat de voor jou optimale pasvorm is.

Het draagcomfort is hoog, wat komt door de binnenvoering van textiel en de dempende inlegzool. In de foam middenzool, die je van een bijzonder goede demping voorziet, zijn TPU stukken geplaatst die ervoor zorgen dat je nog meer stabiliteit ervaart als je de Ultimate’s draagt. Voor optimale wendbaarheid is de rubberen zool voorzien van een draaicirkel. En grip dan? Geen zorgen, ook dit is prima verzorgd. De Kangaroos Ultimate sneakers zijn sneakers die je altijd en overal draagt. Makkelijk toch?

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 9 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!