Karhu Legacy sneakers

58 schoenen gevonden

Karhu modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Karhu Legacy

Kleuren, materialen en het verhaal van de Karhu Legacy.

Het merk met de beer, Karhu dus, weet regelmatig vriend en vijand te verrassen met dikke sneakers. De Karhu Legacy sneakers zijn hier een meer dan goed voorbeeld van. De Sneakerbaron is absoluut een vriend van dit Finse merk en heeft ook een Legacy in zijn kast staan. De Karhu Legacy sneakers herinneren je aan vroeger tijden. Het model is klassiek, wat het lijnenspel meteen verraadt. Klassiek heeft vaak een negatieve lading, maar die vlieger gaat in dit geval zeker niet op.

De designers van Karhu hebben er alles aan gedaan om met een moderne sneaker voor de dag te komen die op traditionele leest is geschoeid. De Legacy’s zijn lekker sportieve sneakers, maar dragen daarnaast ook een bepaalde mate van stijl met zich mee. De combinatie van leer, suède en mesh in het bovenwerk van de schoen is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor. De verschillende overlays hebben opvallende kleuren, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van de schoen. Deze sneakers draag je tijdens het hardlopen, in de sportschool, maar zeker ook op momenten dat je even wat minder actief bezig bent. De Karhu Legacy sneakers zijn dikke sneakers en verdienen een plaatsje in elke sneakercollectie.