Karhu Synchron sneakers

32 schoenen gevonden

Karhu modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Karhu Synchron

Kleuren, materialen en het verhaal van de Karhu Synchron.

De Karhu Synchron sneakers zijn weer helemaal terug. Waarvan? Volgens de Sneakerbaron van nooit weggeweest. En de Sneakerbaron, die kan het weten. Hij is niet voor niets een autoriteit op het gebied van sneakers. De Karhu Synchron sneakers zijn niet helemaal nieuw. Klinkt je vreemd in de oren, maar is snel uit te leggen. Deze sneakers werden begin jaren negentig namelijk voor het eerst uitgebracht. Met groot succes en niet alleen in Finland, maar ook ver daar buiten. Karhu is een Fins merk. Het merk besloot deze sneaker te eren met een remake en dat is het model zoals je deze nu in stores all over the internet aantreft.

De Synchron nieuwe stijl is gelukkig een schoen die prima op eigen benen kan staan en het origineel niet nodig heeft om te kunnen overleven. Het premium bovenwerk van de schoen is gemaakt van onder andere mesh, synthetisch leer en suède. Een beproefde combi die stijl en klasse toevoegt aan het sportieve karakter van de schoen. De schoen heeft een uniek vetersysteem, waarmee je de voorvoet als het ware vast kunt zetten in de schoen. Karhu heeft veel tijd en aandacht besteed aan de demping, met als resultaat dat je het gevoel hebt op kussentjes te lopen. De Karhu Synchron sneakers dagen je uit tot actie. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?