Mizuno Sky Medal sneakers

19 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Mizuno Sky Medal

Kleuren, materialen en het verhaal van de Sky Medal.

De Mizuno Sky Medal sneakers hebben het bijzonder goed met je voor. Ze staan volledig in dienst van jou en doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. En volgens de Sneakerbaron hebben ze veel in huis om je te plezieren. Listen up! De Mizuno Sky Medal sneakers hebben een hoog comfortgehalte. Dit begint al bij de instap van de schoen, want deze is gevoerd met textiel. Het upper van deze sneakers is gemaakt van ademend mesh, dat gecombineerd wordt met suède overlays.

Afhankelijk van de uitvoering die je kiest, kunnen de overlays ook van (imitatie)leer zijn. Het inner van de Sky Medal’s is comfortabel, omdat ook dit gevoerd is. De uitneembare inlegzool draagt bij aan de uitstekende demping van de schoen en geeft bovendien support. In de lichtgewicht zool is EVA technologie verwerkt, waardoor je verzekerd bent van een die zojuist genoemde uitstekende demping. Draaien, versnellen of ineens afremmen is geen uitdaging voor de Mizuno Sky Medal sneakers. Dankzij de rubberen loopzool met uitgekiend profiel, beschik je altijd over maximale grip, flexibiliteit en wendbaarheid.

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 9 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!