Mizuno Wave Rider sneakers

28 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Mizuno Wave Rider

Kleuren, materialen en het verhaal van de Wave Rider.

De Mizuno Wave Rider sneakers zijn gemaakt om het asfalt te verslaan. Deze dikke sneakers zorgen ervoor dat je grenzen verlegt en records aanscherpt. De Sneakerbaron kan dit weten, want die rent regelmatig een eind op zijn Mizuno Wave Rider sneakers. Deze sneakers hebben zoveel in huis, dat het bijna teveel is om op te noemen. We starten met het bovenwerk van de schoen, dat gemaakt is synthetisch textiel (mesh) en aangevuld is met overlays van leer en suède. Op de stijlvolle en sportieve Wave Rider’s is het logo van dit merk op verschillende plaatsen aanwezig. De vetersluiting draagt bij aan de zeer goede fit van de schoen. Om het aantrekken van de schoen te vergemakkelijken is er aan de hiel een praktisch lusje bevestigd.

De instap wordt verder vergemakkelijkt door de gewatteerde, comfortabele kraag. Voor maximale grip en stabiliteit is de hielpartij van de schoen verstevigd. De sneaker is licht van gewicht, wat mede komt door de EVA-technologie die in de zool is verwerkt. De rubberen buitenzool is voorzien van een antislipprofiel, dat uiteraard bijdraagt aan de eerder genoemde maximale grip van deze sneakers. De Sneakerbaron kan je nog veel meer vertellen over de Mizuno Wave Rider sneakers, maar eigenlijk heeft hij maar één tip voor je. Voeg deze dikke sneakers snel toe aan je collectie, want no way dat ze je teleurstellen!

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!