Pagina 1 van 2Volgende

New Balance 247 sneakers

104 sneakers gevonden

New Balance 247

Het liefst draagt De Baron zijn sneakers 24/7. Zou het vanwege deze reden zijn dat er zoiets moois bestaat als de New Balance 247? Het zou De Baron niets verbazen.

Als je een druk en actief leven leidt, dan heb je een aantal dingen nodig om dit allemaal vol te kunnen houden. Goede sneakers zijn hier een belangrijke factor in. De New Balance 247 sneakers zijn speciaal ontworpen voor die mensen die alles uit een dag en alles uit het leven willen halen. Het is een schoen met een heel sportieve look die niets anders lijkt te zeggen dan: “kom op, doorgaan!” De NB 247 heeft een uitstekende pasvorm en is licht van gewicht. Mesh en suède lijken standaard materialen, maar zijn dit absoluut niet wanneer ze ingezet worden op deze schoen. De REVlite middenzool is verantwoordelijk voor het meest ideale loop -en draagcomfort dat je je maar kunt wensen.

Praat je over alles uit je dag halen, dan praat je over De Baron. Het is dan ook niet zo gek dat hij regelmatig kiest voor zijn New Balance 247 sneakers. Ook alles uit je dag halen? Doe als De Baron en koop snel een paar vette NB 247’s.