New Balance 272 sneakers

19 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 272

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 272.

Ben jij het liefst de hele dag aan het skaten? Dan ben je kritisch op je footwear. Want alleen met de juiste skatesneakers kun je maximaal performen. Check dus snel de New Balance 272 sneakers! Deze dikke skatesneakers tillen jouw skills naar een heel nieuw level. De Sneakerbaron draagt de New Balance 272 sneakers regelmatig, ook als hij er niet op uit gaat met zijn skateboard. Andere skatesneakers van dit merk zijn onder andere de New Balance All Coasts sneakers en de New Balance CT Alley sneakers.

Als er iets belangrijks is bij skatesneakers, dan is het wel de boardfeel. Om je beste trics te laten zien, moet je het perfecte contact met je skateboard hebben. Een goed boardgevoel begint al bij het upper van een schoen. In het geval van de 272's is het upper gemaakt van suède en canvas. Beide materialen hebben een luxe uitstraling en vormen zich makkelijk naar je voet. Door de uitstekende pasvorm en fit ben je maximaal in control. Ook de zes veteroogjes tellende vetersluiting speelt hierin een rol. Het canvas is versterkt om je van goede support te voorzien. De zachte kraag is comfortabel, net zoals het zachte, dempende voetbed dit is. Op de neus van de schoen tref je perforaties aan die de goede ventilatie van de schoen verzorgen. De EVA-tussenzool, verantwoordelijk voor de demping, vangt de schokken op en voert deze snel af. Een uitgekiend profiel op de buitenzool zorgt ervoor dat grip en flexibiliteit een zekerheidje zijn. Ben je geen skater, maar ben je wel weg van de New Balance 272 sneakers? Geen probleem, want deze sneakers voelen zich overal thuis.