New Balance 288 sneakers

19 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 288

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 288.

Mocht je in de veronderstelling zijn dat Vans het patent heeft op skatesneakers, dan helpt de Sneakerbaron je maar wat graag uit de droom. Want ook New Balance maakt dikke skatesneakers en de New Balance 288 sneakers zijn hier een super goed voorbeeld van. Het klassieke model is helemaal van deze tijd. Dit komt omdat de schoen voorzien is van alle moderne gemakken van anno nu. Zo is er bijvoorbeeld ventilerend textiel (mesh) verwerkt in het bovenwerk van de 288’s. Natuurlijk wil je stijlvol voor de dag komen op het skatepark en daarom zijn de overlays op het bovenwerk gemaakt van suède.

Het is bovendien een duurzame schoen en eentje die tegen een stootje kan. Een uitstekende grip is misschien wel het belangrijkste waaraan skatesneakers moeten voldoen. Dit staat of valt, om maar eens in stijl te blijven, met het juiste profiel op de zool. Deze schoen heeft zo’n profiel, waardoor je niet of nauwelijks van skateboard glijdt. Tot slot is het goed om te weten dat de New Balance 288 sneakers niet alleen bedoeld zijn als skatesneakers, maar ook als comfortabele casual sneakers.