New Balance 515 sneakers

58 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 515

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 515.

Het lijkt er soms wel op dat New Balance patent heeft op de dikste retrosneakers. Check de New Balance 515 sneakers bijvoorbeeld eens. De designers van NB hebben hier weer laten zien dat ze hun mannetje staan en komen voor de dag met een fraaie sneaker die een geheel eigen karakter en uitstraling heeft. De Sneakerbaron is fan en heeft zelfs meerdere exemplaren van de New Balance 515 sneakers in zijn collectie opgenomen. Het upper van de schoen is een stijlvolle en beproefde combi van mesh en suède overlays. De voor dit merk karakteristieke branding is stijlvol weergegeven op de zijkant van de schoen.

De 515’s hebben een dikke, gevoerde kraag en ook de tong van de schoen is gevoerd. Voor extra ondersteuning is de schoen ter hoogte van de hak verstevigd. De REVlite EVA foam middenzool laat je genieten van een uitstekende demping. De rubberen zool is duurzaam en heeft een profiel dat voorziet in grip en wendbaarheid, ook bij onverwachte zijwaartse bewegingen. De New Balance 515 sneakers zijn in een groot aantal vintage colorways verkrijgbaar en passen zich moeiteloos aan jouw kledingstijl aan.