New Balance 575 sneakers

24 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 575

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 575.

De New Balance 575 sneakers zijn niet bang om de gebaande paden te verlaten. Hoe extremer de omstandigheden, hoe meer deze sneakers zich thuis voelen. De Sneakerbaron draagt deze sneakers vaak als hij de stad in gaat. De stad is net een betonnen jungle en ook hier zijn de omstandigheden soms extreem. De New Balance 575 sneakers zijn robuuste, stoere sneakers die tegen een stootje kunnen. Het sportieve uiterlijk van deze schoenen verraadt direct wat ze van jou verlangen.

Inderdaad, geen kantoortijden en kantooractiviteiten, maar actie en uitdaging. De 575 is hier helemaal op berekend. Het bovenwerk van de schoen is stevig en tegelijkertijd soepel. Warmte wordt snel en efficiënt afgevoerd door het ademende materiaal dat in dit bovenwerk is verwerkt. De REVlite middenzool zorgt ervoor dat de klappen van elke stap die je zet meteen verwerkt en afgevoerd worden. Zeer prettig, zeker wanneer je ‘out in the open’ bent. Ook de grip is tot in de puntjes verzorgd. De Vibram Mega Grip loopzool is hiervoor verantwoordelijk. Deze zool zorgt ook voor optimale wendbaarheid. De New Balance 575 sneakers dragen zeer comfortabel en verdienen het om door jou gedragen te worden.