New Balance 670 sneakers

19 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 670

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 670.

Het is een flinke tijd geleden dat de New Balance 670 sneakers voor het eerst geïntroduceerd werden. Te lang geleden en daarom vond New Balance het de hoogste tijd voor een remake van dit succesvolle model. Goed nieuws voor elke sneakerliefhebber en voor de Sneakerbaron in het bijzonder. Want die is gek op de New Balance 670 sneakers. En zeker ook met deze remake, want de ontwerpers hebben er alles aan gedaan om zo min mogelijk afbreuk te doen aan het origineel. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van leer, suède en ademend mesh. Een combi die we vaker zien en eentje waar NB wel raad mee weet.

De schoen heeft een klassiek vetersysteem, een normale pasvorm en een zeer comfortabele fit. Ter hoogte van de hiel is versteviging aangebracht, om je maximale steun en stabiliteit te geven. De demping van de 670’s wordt geleverd door de C-CAP middenzool, ondersteund door de dempende inlegzool. De grip die deze sneakers je geven is echt ongeëvenaard goed dankzij de gepatenteerde VIBRAM zool. De New Balance 670 sneakers zijn gemaakt voor de straat en passen dus als geen ander bij jou!