New Balance 720 sneakers

68 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 720

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 720.

Als er één merk is dat patent heeft op dikke retrosneakers, dan is het New Balance wel. De Sneakerbaron is groot fan van dit merk en zeker ook van de New Balance 720 sneakers. Het gave van de New Balance 720 sneakers is dat ze je direct doen denken aan vroeger tijden. Maar tegelijkertijd zijn ze super modern. Met deze sneakers val je dus nooit uit de toon. Het model van de 720’s is gebaseerd op de klassieke NB runners uit het midden van de jaren zeventig. Suede en nylon vormen een harmonieus geheel in het bovenwerk van de schoen en zorgen voor een zeer comfortabele fit.

Bij een sneaker als deze past uiteraard maar één soort sluiting, de traditionele vetersluiting. Aan de zijkant van de schoen pronkt vol trots het bekende ‘N-logo’, zodat iedereen ziet dat jij gevoel hebt voor stijl en fashion. Het voetbed in de schoen verschaft je het nodige comfort en geeft je support. De rubberen zool is duurzaam, dempt je stappen en heeft een profiel dat garant staat voor uitstekende grip en flexibiliteit. De New Balance 720 sneakers zijn in een groot aantal verschillende retro colorways verkrijgbaar. Welke past het beste bij jou?