New Balance 801 sneakers

46 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 801

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 801.

New Balance bied je een grote verscheidenheid in sneakers. De Sneakerbaron waardeert dit zeer in dit merk. Zo hebben zij onder andere een lijn running shoes, casual sneakers en een lijn outdoor sneakers. De New Balance 801 sneakers vallen in deze laatste categorie en zijn een eerbetoon aan de outdoor modellen van NB die begin jaren negentig op de markt verschenen. Overigens draag je deze sneakers ook gewoon casual. Vinden ze helemaal niet erg hoor. De NB 801 mag gerust een robuuste sneaker genoemd worden. Kan ook eigenlijk niet anders nu je weet dat deze schoenen gemaakt zijn om erop uit te trekken. En hierbij het ruwe terrein zeker niet schuwen.

Het bovenwerk van de schoen bestaat uit een combi van materialen. Natuurlijk ontbreekt mesh materiaal niet, want zorgt nu eenmaal voor de nodige ventilatie. Ook is er leer gebruikt, dat onder andere voor stevigheid zorgt. De C-CAP® middenzool zorgt ervoor dat je altijd en overal beschikt over grip en support. Een prettige gedachte, zeker als je je op minder goed begaanbaar terrein begeeft. De buitenzool is van slijtvast rubber en voorzien van een profiel dat je stabiliteit en grip geeft. De New Balance 801 sneakers zijn voor iedereen die iets van een avonturier in zich heeft. Ben jij dat?