New Balance 860 sneakers

31 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 860

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 860.

De New Balance 860 sneakers behoren tot de favoriete hardloopschoenen van de Sneakerbaron. Niet verwonderlijk, want New Balance heeft veel tijd en effort gestoken in deze sneakers, die er ook nog eens retestrak uitzien. De New Balance 860 sneakers zijn bijzonder licht van gewicht. Voor een belangrijk deel komt dit door het bovenwerk van de schoen, dat gemaakt is van het ventilerende mesh textiel. Dit soepele materiaal past zich moeiteloos aan je voet aan, waardoor de fit zonder meer uitstekend te noemen is. De 6-punts vetersluiting stelt je in staat om de pasvorm naar eigen wens te optimaliseren. In de schoen zijn verschillende steunpunten aangebracht die helpen om overbelasting tegen te gaan.

De 860’s beschikken over een formidabele demping. Haast vanzelfsprekend is deze demping responsief. In plaats van de schokken te absorberen en af te voeren, worden deze omgezet in energie. De kraag is voorzien van zacht textiel, voor een uitermate comfortabel gevoel. De rubberen zool geeft je zowel tractie als grip en zorgt ervoor dat je op elke ondergrond uit de voeten kunt. De New Balance 860 sneakers liggen in verschillende uitvoeringen en colorways in de virtuele schappen op je te wachten.