New Balance 860 sneakers

71 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 860

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 860.

De New Balance 860 sneakers behoren tot de favoriete hardloopschoenen van de Sneakerbaron. Niet verwonderlijk, want New Balance heeft veel tijd en effort gestoken in deze sneakers, die er ook nog eens bijzonder fraai uitzien. En dat waardeert de Sneakerbaron als echte sneakerhead natuurlijk zeer! Maar weet dat je de New Balance 860 sneakers ook gewoon lekker casual kunt dragen. Vinden ze helemaal niet erg. Deze sneakers hebben veel gemeen met andere NB sneakers, zoals bijvoorbeeld de New Balance Fresh Foam Arishi sneakers en de New Balance Fresh Foam Hierro sneakers.

De 860's zijn bijzonder licht van gewicht. Voor een belangrijk deel komt dit door het bovenwerk van de schoen, dat gemaakt is van het ventilerende mesh textiel. Dit soepele materiaal past zich moeiteloos aan je voet aan, waardoor de fit zonder meer uitstekend te noemen is. De 6-punts vetersluiting stelt je in staat om de pasvorm naar eigen wens te optimaliseren. In de schoen zijn verschillende steunpunten aangebracht die helpen om overbelasting tegen te gaan.Deze sneakers beschikken over een formidabele demping. Uiteraard is deze demping responsief. In plaats van de schokken te absorberen en af te voeren, worden deze omgezet in energie. De kraag is voorzien van zacht textiel, voor een uitermate comfortabel gevoel. De rubberen zool geeft je zowel tractie als grip en zorgt ervoor dat je op elke ondergrond uit de voeten kunt. Precies zoals dit ook het geval is bij de New Balance Fresh Foam Roav sneakers en de New Balance MS X-Racer sneakers. De New Balance 860 sneakers liggen in verschillende uitvoeringen en colorways in de virtuele schappen op je te wachten.