New Balance 991 sneakers

123 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#newbalance991

Onder de loep New Balance 991

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 991.

Ook dit keer weet New Balance weer te verrassen met een gave vintage sneaker. Check de New Balance 991 sneakers maar eens. De Sneakerbaron is fan, maar dat verbaast je vast niet. De New Balance 991 sneakers draag je zowel tijdens het sporten als gewoon, lekker casual. Als het om sporten gaat, dan voelen deze sneakers zich met name thuis in de sportschool. De combi sportief en casual geldt voor meer sneakers van NB, zoals bijvoorbeeld voor de New Balance 1500 sneakers en de New Balance ML 2002 sneakers.

Inspiratie voor dit model werd gevonden in de hardloopschoenen van de jaren zeventig. Dit zie je niet alleen terug in het lijnenspel van de schoen, maar zeker ook in de vintage colorways die van dit model zijn uitgebracht. Het is een schoen geworden die past bij verschillende kledingstijlen. Van licht sportief tot business casual. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van 'ademend' materiaal. De combinatie met suède overlays is niet alleen fraai om te zien, maar brengt de schoen ook naar deze tijd. Vanzelfsprekend heeft ook het loop- en draagcomfort weer veel aandacht gekregen van New Balance. De ABZORB middenzool, die je ook tegenkomt in de New Balance MS X Racer sneakers, vangt de klappen op en verdeelt de druk van elke stap over je voet. De druk wordt vervolgens omgezet in energie aan je teruggegeven. De pasvorm en fit van de schoen zijn uitstekend en bieden je stabiliteit en support. Het profiel op de rubberen buitenzool staat garant voor optimale grip. Dankzij de flexgroeven in de buitenzool wordt vocht snel en efficiënt afgevoerd. De New Balance 991 sneakers hebben geen afwijkende maatvoering. Bestel ze dus gewoon in je gebruikelijke schoenmaat.