New Balance 992 sneakers

63 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#newbalance992

Onder de loep New Balance 992

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 992.

De New Balance 992 sneakers zijn hele sportieve sneakers. Geen wonder dat je de Sneakerbaron regelmatig kunt spotten op deze sneakers. De New Balance 992 sneakers hebben daarbij ook nog eens hun looks mee. En die combi van er retegoed en sportief uitzien maakt ze tot één van de populairste sneakers van dit moment. Het upper van deze sneakers is bijzonder stijlvol. Leer en suède vinden elkaar in harmonie en zijn volledig in balans met elkaar.

Deze materialen worden afgewisseld met ‘openingen van mesh’, voor een uitstekende ventilatie. Op verschillende plaatsen is op stijlvolle wijze de 992-branding aangebracht. De schoen heeft een vetersluiting en een gewatteerde instap. Het uitneembare voetbed geeft je steun, reguleert vocht en draagt ook nog eens bij aan de demping van de 992’s. De dikke middenzool draagt eveneens bij aan de bijzonder goede responsieve demping van deze sneakers. De zool is op een aantal plekken voorzien van flexgroeven, voor optimale wendbaarheid en maximale flexibiliteit. Dankzij het antislipprofiel beschik je ook nog eens over de best denkbare grip. Fijne sneakers hoor, die New Balance 992 sneakers.