New Balance Crag sneakers

18 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Crag

Kleuren, materialen en het verhaal van de Crag.

De Sneakerbaron begeeft zich ook wel eens buiten de gebaande paden. Nee, wees maar niet bang, hij doet niets verkeerd hoor. Wat we hiermee bedoelen is dat hij er graag op uit trekt en op plekken komt waar lopen niet altijd gemakkelijk is. Hij draagt dan vaak zijn New Balance Crag sneakers, want die zijn gemaakt voor dit terrein. Dit betekent overigens niet dat je deze sneakers niet tijdens andere gelegenheden of activiteiten kunt dragen.

De New Balance Crag sneakers passen zich namelijk moeiteloos aan hun omgeving aan. En het zijn ook nog eens hele dikke sneakers. Deze schoenen zijn zeer licht van gewicht, wat natuurlijk een groot pluspunt is. In de middenzool van de schoen zijn zogenaamde Fresh Foam kussentjes aangebracht om dit doel te bereiken. Deze dragen ook bij aan de goede demping van de Crag’s. De geribbeld AT Tread loopzool is gemaakt om op elk terrein tractie te bieden, zonder daarbij in te boeten aan wendbaarheid en flexibiliteit. Te warme voeten worden voorkomen door het gebruik van mesh in het bovenwerk van de schoen. Met de New Balance Crag sneakers kun je simpelweg elk terrein aan. Put them on!

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 12 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!