New Balance Fresh Foam Roav sneakers

91 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Fresh Foam Roav

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance Fresh Foam Roav.

New Balance heeft je een zeer divers aanbod sneakers te bieden. Retrosneakers, casual sneakers, maar ook sneakers die speciaal ontworpen zijn voor hardlopen en gebruik in de sportschool. Tot de laatste categorie horen, volgens de Sneakerbaron, de New Balance Fresh Foam Roav sneakers. En de Sneakerbaron, die kan het weten, want die houdt zich al van jongs af aan met niets anders bezig dan sneakers.

De New Balance Fres Foam Roav sneakers hebben alles wat je van een moderne, strakke en sportieve sneaker mag verwachten. De schoen heeft een bootie-constructie van mesh materiaal die je voet nauw omsluit en waardoor je direct een hoge mate van steun en stabiliteit ervaart. Ook de Ultra Heel constructie ter hoogte van de hak van de Fresh Foam Roavs draagt hier aan bij. Dankzij de Fresh Foam middenzool worden schokken snel opgevangen en direct omgezet in energie. Responsieve demping? Check! De NDurance buitenzool is duurzaam, omdat het materiaal en de technologie die gebruikt is ervoor zorgt dat slijtage veel minder snel gaat. Deze sneakers zijn in verschillende colorways verkrijgbaar, variërend van opvallend tot meer ingetogen. Zo is er dus altijd een paar New Balance Fresh Foam Roav sneakers te vinden die bij je past.