New Balance Fresh Foam Vango sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Fresh Foam Vango

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance Fresh Foam Vango.

Alles aan de New Balance Fresh Foam Vongo sneakers ademt snelheid. Deze sneakers hebben zeer sportieve looks en helpen je jouw sportieve grenzen te verleggen. De Sneakerbaron heeft dankzij de New Balance Fresh Foam sneakers al verschillende keren zijn persoonlijke record op zijn vaste hardlooprondje scherper gesteld. Deze sneakers zijn bijzonder licht, waardoor je soms bijna het idee krijgt dat je ze bent vergeten aan te trekken. Het bovenwerk van Hypoknit mesh voelt stevig, is ademend en dankzij de licht elastische eigenschappen van dit materiaal sluit de schoen goed om je voet. De schoen is op verschillende plaatsen verstevigd om je maximale ondersteuning en support te geven.

Dit helpt bij het voorkomen van blessures. De instap sluit goed om het enkelgebied, waardoor vocht en vuil niet tot nauwelijks kunnen binnendringen. De voering aan de binnenzijde van de Fresh Foam Vongo’s is ademend, zodat je voeten fris blijven. Zelfs in het heetst van de strijd, als het er echt om gaat. De tussenzool van Fresh Foam staat is je garantie voor een onovertroffen responsieve demping. Grip, wendbaarheid en flexibiliteit worden geleverd door de rubberen loopzool, waarop een gevarieerd profiel is aangebracht. Ben je op zoek naar sneakers die je sneller laten lopen dan je ooit geweest bent? Dan kun je simpelweg niet om de New Balance Fresh Foam Vongo sneakers heen.