New Balance Kawhi sneakers

28 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Kawhi

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance Kawhi.

De New Balance Kawhi sneakers zijn sneakers die direct alle aandacht naar zich toe trekken. En die aandacht afstaan? Vergeet dat maar. De Sneakerbaron weet als geen ander dat de New Balance Kawhi sneakers gewend zijn om de lakens uit te delen en zowel het court als de straat domineren. En daarmee doen ze precies zoals hun naamgever, NBA-ster Kawhi Leonard, het graag ziet en het spel speelt. Net als met de Nike Lebron 17 sneakers en de Adidas Harden sneakers geef je je tegenstanders bij het betreden van het court een mentale tik, die ze niet snel te boven komen.

En hebben de Kawhi's eenmaal een voorsprong te pakken, dan geven ze deze niet meer weg. De schoen heeft een zeer fraai en licht agressief bovenwerk dat onder andere uit mesh en TPU-overlays bestaat. De TPU-stukken in het upper bieden je zowel stabiliteit als ondersteuning. De schoen zet je voet als het ware vast, zodat je letterlijk stevig in je schoenen staat. Net als bij de Nike Kyrie sneakers is ook de hiel van de schoen versterkt. Belangrijk, want dit vermindert de kans op blessures. De schoen heeft een vetersluiting die zes veteroogjes telt.Het ergonomische voetbed in het inner van de schoen is niet alleen comfortabel, maar is bovendien dempend. Maar hoofdverantwoordelijk voor de fantastisch goede responsieve demping is de FuelCell-technologie die in de middenzool is verwerkt. Ervaar meer sprongkracht en een zachtere landing dan je ooit eerder hebt ervaren. De dynamische speelstijl van Kawhi vereist maximale grip en optimale wendbaarheid, zodat je de meest onverwachte moves kunt maken. Het profiel op het loopvlak van de rubberen buitenzool voorziet moeiteloos in deze behoefte. Ben jij klaar voor de New Balance Kawhi sneakers?