New Balance ML 2002 sneakers

110 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance ML 2002

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance ML 2002.

De New Balance ML 2002 sneakers zijn sneakers waarmee je voor de dag kunt komen hoor! Check ze zelf maar eens, dan snap je vast en zeker wat de Sneakerbaron bedoelt. Deze sneakers draag je, net als de New Balance Fresh Foam Cruz sneakers en de New Balance 920 sneakers, net zo makkelijk casual als tijdens het sporten. Ideale sneakers dus, want met de New Balance ML 2002 sneakers kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

De ML 2002's hebben een upper dat opvalt door de mix van materialen. Zo is hier mesh in verwerkt, dat een belangrijke rol speelt bij de ventilatie van de schoen. Leer en suède zijn hier niet alleen voor de support aan toegevoegd, maar ook vanwege de stijlvolle uitstraling van deze materialen. Aan de zijkant van de schoen zijn extra perforaties aangebracht voor nog meer ventilatie en verkoeling. De vetersluiting telt zeven veteroogjes en draagt bij aan de uitstekende pasvorm en fit van de schoen. De kraag van de schoen is, net als bij de New Balance 530 sneakers voorzien van een dikke laag foam die zacht en comfortabel aanvoelt. Het ergonomische en licht dempende voetbed voegt hier nog een flinke dosis extra comfort aan toe. De dikke tussenzool voorziet je van maximale demping die natuurlijk responsief is. Schokken worden snel geabsorbeerd en in de vorm van energie aan je teruggegeven. Precies zoals dit ook het geval is bij de New Balance 992 sneakers. Het rubberen loopvlak van de New Balance ML 2002 sneakers is voorzien van een gevarieerd profiel, waardoor grip en wendbaarheid gegarandeerd zijn.