New Balance MS X-Racer sneakers

95 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance MS X-Racer

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance MS X-Racer.

De New Balance MS X-Racer is een running shoe die het hart van de Sneakerbaron direct sneller deed kloppen. Hij wist via zijn informanten al dat de NB MS X-Racer een hele dikke sneaker zou worden, maar dit overtrof zijn stoutste verwachtingen. Deze hardloopschoen is gemaakt voor de straat en dus niet alleen voor hardlopen. De schoen is urban-proof en laat dat maar wat graag aan iedereen zien. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van ademend materiaal en heeft een vetersluiting. De demping wordt, zoals bij veel andere modellen van dit merk, verzorgd door de gepatenteerde ABZORB technologie die verwerkt is in de middenzool van de schoen.

Het logo pronkt vol trots op de zijkant van de schoen, zodat iedereen ziet dat jij je sneakers kent. Over comfort zal je niets te klagen hebben als je kiest voor de New Balance MS X-Racer sneakers. De kraag van de schoen is gewatteerd en voelt heerlijk zacht aan rondom de enkel. Het ergonomisch gevormde voetbed geeft je steun en is bovendien uitneembaar. Kijken we tot slot nog even naar de rubberen loopzool. Deze weet je op vrijwel elke ondergrond te voorzien van uitstekende grip, zonder daarbij in te boeten aan wendbaarheid of flexibiliteit. De MS X-Racer sneakers komen in een behoorlijk aantal verschillende, opvallende colorways, dus neem even de tijd om jouw paar uit te kiezen.